08 juni Dag van de Bouw 2024 - Reserveer nu uw gratis tickets!

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Binnenhof

Speciaal voor de Dag van de Bouw gaan de deuren van het Binnenhof op 8 juni weer even open!

Zaterdag 8 juni is de zeventiende Dag van de Bouw! Bouw- en infrabedrijven stellen op deze dag met trots hun bouwplaatsen open voor het publiek. Jong en oud kunnen dan ontdekken wat er komt kijken bij het bouwen van onder andere huizen, wegen, ziekenhuizen, sluizen, dijken en stations.

Nu de renovatie van het Binnenhof in volle gang is, krijgt u op de Dag van de Bouw een uniek kijkje achter de schermen van een van de grootste renovaties in Nederland! Via een speciale route wandelt u door de gebouwen van de Eerste en Tweede Kamer en de Raad van State. Hier vertellen medewerkers meer over de renovatie en de 800-jarige geschiedenis van het Binnenhof.

Het Binnenhof is op 8 juni gratis te bezoeken. In verband met de verwachte drukte vragen we u om u aan te melden voor een specifiek tijdslot.

U kunt tickets reserveren voor uzelf en 4 extra bezoekers.

Vragen?

Heeft u vragen over het reserveren van een ticket of uw bezoek aan het Binnenhof op 8 juni? Kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Mogelijk gemaakt door...

De openstelling van het Binnenhof op de Dag van de Bouw wordt mogelijk gemaakt door het Rijksvastgoedbedrijf en de bouwbedrijven Heijmans en Burgy, TBI-combinatie J.P. van Eesteren, Croonwolter&dros en Nico de Bont, aannemerscombinatie De Kroon en Van Hattum en Blankevoort.