Weinig ontsnapt aan het oog van Eveline Braam

Omgevingsmanager renovatie Binnenhof, Eveline Braam wil zich vol inzetten voor de leefbaarheid en bereikbaarheid tijdens de Binnenhofrenovatie. Bewoners en ondernemers kunnen bij haar terecht met vragen en opmerkingen tijdens de renovatieperiode.

Bouwschutting bij het Binnenhof en het Mauritshuis
Beeld: Shirley Copijn
Versierd bouwhek op het Plein bij de Tweede Kamer en het Mauritshuis

Schakelen

Ze schakelt voortdurend tussen de partijen die bij de renovatie betrokken zijn en tussen bewoners, organisaties en bedrijven in de omgeving van het Binnenhof. De onderwerpen die de aandacht van Braam vragen zijn heel verschillend: van informatiebijeenkomsten tot mogelijke bouwoverlast. En van de bouwschuttingen en de steigerdoeken tot het behoud van stadsnatuur. Weinig ontsnapt aan het oog van Braam.

Eveline Braam, RVB-omgevingsmanager
Beeld: Fero Studio

Tijdig informeren

‘Een van de belangrijkste dingen’, zegt ze, ‘is dat iedereen in de omgeving tijdig informatie krijgt over de renovatiewerkzaamheden. Lees meer over hoe betekenisvol de rol van de omgevingsmanager renovatie Binnenhof is.