Informatiemarkt over Binnenhofrenovatie: 9 mei 2022

Bent u benieuwd naar ideeën voor de nieuwe publieksentree van het Tweede Kamergebouw? Wilt u weten hoe het renovatieproces er de komende jaren uitziet? Of wilt u meer weten over de Binnenhofrenovatie in het algemeen? Op maandag 9 mei 2022 organiseert het Rijksvastgoedbedrijf een informatiemarkt om u hierover alles te vertellen.

Mensen voor bouwschutting op het Binnenhof
Beeld: Bas Kijzers

Stands

Tijdens deze informatiemarkt zijn er verschillende stands met informatie. U kunt in gesprek gaan met onder meer medewerkers van het Rijksvastgoedbedrijf, de gemeente Den Haag en de Tweede Kamer. Ook zijn de architecten van de nieuwe publieksentree van de Tweede Kamer en de buitenruimte aanwezig. Aan de hand van ontwerpen en schetsen lichten zij de plannen toe. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen. Het Rijksvastgoedbedrijf hoort op deze informatiemarkt graag wat iedereen van de plannen vindt en hoe mensen de komende jaren betrokken willen zijn.

Vrije inloop

De informatiemarkt wordt georganiseerd in Nieuwspoort aan de Lange Poten 10 in Den Haag en is te bezoeken tussen 16.30 en 20.30 uur. U hoeft zich niet aan te melden en kunt zelf bepalen wanneer u binnenkomt. Volgt u liever een presentatie over de renovatie in zijn geheel en de publieksentree van de Tweede Kamer in het bijzonder? Zorg dan dat u tussen 19.30 en 20.00 uur aanwezig bent. Dan worden de plannen toegelicht in een presentatie.