Informatiemarkt Binnenhofrenovatie

Op maandag 7 november 2022 organiseren wij onze informatiemarkt Binnenhofrenovatie in Amare (Spuiplein 150 in Den Haag). Tussen 16.30 en 20.00 uur bent u van harte welkom. Tijdens de bijeenkomst vertellen we u graag meer over bijvoorbeeld de archeologische vondsten die zijn gedaan en wat de plannen en ideeën zijn voor de buitenruimte. Maar ook als u meer wilt weten over de publieksentree voor de Tweede Kamer, de bouwwerkzaamheden of de renovatie in het algemeen, staan wij u graag te woord.

Mensen lopend door ingangspoort Binnenhof
Beeld: Bas Kijzers

Er zijn verschillende informatiestands met medewerkers van het Rijksvastgoedbedrijf, de gemeente Den Haag en de Tweede Kamer. Ook zijn architecten en aannemers aanwezig, die u een toelichting kunnen geven op hun plannen. We vinden het belangrijk te horen wat u van de plannen vindt. 
 

Tijdens de informatiemarkt geven wij een aantal presentaties waarin u meer achtergrondinformatie krijgt. Het is niet nodig u hiervoor aan te melden. De onderwerpen en tijdstippen van deze presentaties maken wij later bekend op de activiteitenpagina van onze website binnenhofrenovatie.nl/actueel/activiteiten

We ontvangen u 7 november graag in Amare.