Peter van Leeuwen nieuwe programmadirecteur Renovatie Binnenhof

Op 1 oktober 2023 start Peter van Leeuwen als programmadirecteur voor de Renovatie Binnenhof. Hij volgt daarmee Paul Janssen op die deze functie sinds oktober 2022 bekleedde.

Programmadirecteur Renovatie Binnenhof Peter van Leeuwen

Peter van Leeuwen is een ervaren directeur en bestuurder in de bouwsector. Hij heeft voor zijn overstap naar het Rijksvastgoedbedrijf gewerkt in verschillende posities bij de Koninklijke BAM Groep. Hij is daar onder meer verantwoordelijk geweest voor het aansturen van de Bouw en Techniek-organisatie en voor grote projecten in de utiliteitsbouw. Met zijn ervaring aan de marktkant en de uitvoering maakt hij nu de stap naar de kant van de opdrachtgever.

Yvonne van der Brugge-Wolring, directeur generaal Rijksvastgoedbedrijf, is heel blij met zijn komst: “Nu het programma Renovatie Binnenhof van de ontwerpfase steeds meer in de uitvoering komt beschikt hij over precies die kennis en ervaring die de komende periode nodig is voor het aansturen van het programma. Ik wens Peter veel succes in deze nieuwe rol bij een van de mooiste vastgoedprojecten van Nederland op dit moment.”