Trailer Virtueel Museum Binnenhof Renovatie

(Beeldtitel: Binnenhof Renovatie. In een videogame rent een archeoloog over het Binnenhof. Onder de tekst 'Galerij van Oostervant' staan een zwart-witfoto en een foto van een opgraving. Rechts staat een kaart van Den Haag uit 1616.)

STEVIGE ELEKTRONISCHE MUZIEK TOT HET EIND VAN DE VIDEO

(Achter een uitgestorven binnenplaats steken spitse torens omhoog.)

(Op een schilderij staat iemand die kolf speelt, een soort ijshockey. De stok die de persoon vasthoudt, komt los van het schilderij. Aan het uiteinde ervan zit een kolfslof.)

(Rechtsonder in de videogame staan zes sterren waarvan er één is ingekleurd. Erboven staat 'highlights', eronder: Vondsten 1/10.)

(Twee leeuwen staan achter tralies. De archeoloog daalt de trap af naar een opgraving. Linksonder verschijnt: Kijk naar het vlog-symbooltje op de muur en start het verhaal van archeoloog Andjelko.)

(Een graafmachine met daarboven: Kun jij de graafmachine netjes naar de andere kant van het Binnenhof rijden? Veilig werken is belangrijk! Je hebt anderhalve minuut de tijd.)

(Beeldtekst: Binnenhof Renovatie. binnenhofrenovatie.nl. Deze virtuele reconstructie is in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf gemaakt door de afdeling archeologie, natuur- en milieueducatie van de gemeente Den Haag.)