Aanvragen van een spreker voor uw bijeenkomst

Aanvragen van een spreker voor uw bijeenkomst

Bij het Programma Binnenhofrenovatie van het Rijksvastgoedbedrijf werken tal van specialisten op het gebied van architectuur, bouw, innovatie, duurzaamheid en monumentenzorg. Wilt u dat een van onze medewerkers een bijdrage levert aan uw congres, symposium, debat, masterclass of ander evenement? Vul dan het onderstaande formulier in.

We nemen alleen aanvragen via dit formulier in behandeling. Ook na contact met ons graag het formulier alsnog invullen.

Het Binnenhof bezoeken?

Wilt u tijdens de renovatie een bezoek brengen aan het Binnenhof? Als de bouwwerkzaamheden het toelaten stellen we het Binnenhof af en toe open voor bezoekers. Kijk regelmatig bij activiteiten of er binnenkort een openstelling is. Een bezoek of rondleiding aanvragen kan helaas niet via dit formulier.

Aanvraagformulier

Maak het ons makkelijk: vul het formulier zo volledig mogelijk in! Met deze gegevens bekijken we of we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan uw bijeenkomst. Binnen uiterlijk drie weken na ontvangst geven we u uitsluitsel over onze beslissing.

Soort bijeenkomst(verplicht)
Tijdvak
Is de bijeenkomst openbaar?(verplicht)
Is er pers aanwezig?(verplicht)
Is het een commercieel evenement?(verplicht)
Maximaal 500 tekens
Maximaal 2 bijlagen, 10Mb totaal
Contactpersoon
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw uitnodiging te beoordelen en hierover contact met u op te nemen. Na verwerking van uw uitnodiging worden uw gegevens vernietigd. We delen uw informatie niet met derden.

Akkoordverklaring(verplicht)