Informatiebijeenkomst inkomstenderving ondernemers op 23 januari

Op maandag 23 januari vindt er een informatiebijeenkomst plaats voor ondernemers uit de omgeving over inkomstenderving door de Binnenhofrenovatie. Aansluitend op de bijeenkomst is het mogelijk om specifieke vragen te stellen over de eigen situatie.

Duiven en passanten op het Plein in Den Haag met op de achtergrond de versierde bouwhekken van de Binnenhofrenovatie
Beeld: Shirley Copijn

Om zoveel mogelijk ondernemers de kans te geven de bijeenkomst te bezoeken zijn er twee sessies gepland:

Locatie: Rembrandtzaal, Ministerie van Financiën, Korte Voorhout 7, 2511 CW Den Haag

Datum: maandag 23 januari 2023

Sessie 1: 16.00 – 17.00 uur Live, inloop vanaf 15.45 uur

Sessie 2: 18.30 – 19.30 uur Live en online, inloop vanaf 18.15 uur

Sessie 2 kunt u dus ook online bijwonen. Na aanmelding ontvangt u een link voor de bijeenkomst. Vragen stellen is online helaas niet mogelijk. U kunt uw vragen wel alvast mailen aan Peter van Bragt van SAOZ.

Aanmelden?

U kunt zich aanmelden voor deze informatiebijeenkomst door een mail te sturen naar postbus.rvb.binnenhofrenovatie@rijksoverheid.nl. Vermeld in de mail uw achternaam, keuze van sessie 1 of 2 en de eventuele bedrijfsnaam. U ontvangt dan een paar dagen voor de bijeenkomst het programma.

Aanmelding kan tot en met vrijdag 20 januari. Neem bij uw bezoek aan het Korte Voorhout 7 een geldig legitimatiebewijs mee.

Indienen verzoek om schadevergoeding

Een verzoek om schadevergoeding kan al worden ingediend. Bekijk daarvoor eerst de voorwaarden in het Schadeprotocol Binnenhofrenovatie. Het verzoek kunt u indienen via het digitaal meldpunt. Kies de optie “schade” en bij opmerkingen vermeldt u bijvoorbeeld “verzoek schadevergoeding (inkomstenderving)”.

Problemen met de aanvraag? Neem dan contact op  met Peter van Bragt van SAOZ (Stichting Adviesbureau Onroerende Zaken www.saoz.nl).