Digitaal meldpunt

Het Rijksvastgoedbedrijf en de uitvoerenden van de Binnenhofrenovatie doen zo veel mogelijk om overlast voor de omgeving te beperken en schade te voorkomen. Tijdens de renovatie van het Binnenhof moet de omgeving leefbaar en bereikbaar blijven voor bewoners, ondernemers en bezoekers. Heeft u als gevolg van de werkzaamheden een vraag, klacht of verzoek? Via onderstaand contactformulier kunt u terecht bij het digitale meldpunt Binnenhofrenovatie.

Schade bewoners

Bent u bewoner en ondervindt u schade als gevolg van de renovatiewerkzaamheden? Vink dan het onderwerp "Schade" aan op onderstaand contactformulier.

Schade (cultureel) ondernemer

Bent u een (cultureel) ondernemer en wilt u meer weten over het protocol dat van toepassing is voor buitenproportionele inkomensschade als gevolg van de renovatiewerkzaamheden? Vul dan uw vraag in via onderstaand formulier of download het schadeprotocol.

Heeft uw melding snel aandacht nodig? Dan kunt u bellen met 06 29641899.

Contactformulier meldpunt Binnenhofrenovatie

Uw vraag of melding
Mijn vraag of melding gaat over
Dit tekstvak kan maximaal 500 tekens bevatten.
U kunt maximaal 5 mb uploaden
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden. Tenzij u toestemming geeft om uw gegevens langer te bewaren om u in de toekomst te informeren over de renovatie van het Binnenhof. Uw informatie kan voor beantwoording gedeeld worden met derden die rechtstreeks betrokken zijn bij de renovatie van het Binnenhof.

Akkoordverklaring(verplicht)