Vijftig kerstbomen rondom het Binnenhof

Net als vorig jaar heeft het Rijksvastgoedbedrijf kerstbomen met LED-verlichting geplaatst rondom het Binnenhof. Naast de kerstbomen op de Lange Houtstraat, de Hofweg en bij de Biesieklette op het Buitenhof staan er dit jaar ook bomen in de Lange Poten. Met de vijftig kerstbomen draagt het Rijksvastgoedbedrijf bij aan het aantrekkelijk houden van binnenstad in de gezellige winterperiode.

De verlichte kerstboom op het Plein naast het standbeeld van Willem van Oranje. Voor de kerstboom staan de leden van het Kernteam Omgeving Binnenhof; v.l.n.r. Peter Stokman (gemeente Den Haag), Mary Hessing (programmeur The Hague & Partners), Eveline Braam (omgevingsmanager Rijksvastgoedbedrijf), Ad Dekkers (directeur Bureau Binnenstad), Bas Winkler (voorzitter bestuur Binnenstad in Bedrijf), Monique van der Bijl (coördinator team omgeving en communicatie Rijksvastgoedbedrijf), Ton Kroeze, (voorzitter ondernemersvereniging Pleinkwartier)
Beeld: RVB / Tineke Dijkstra
De kerstboom op het Plein met leden van het Kernteam Omgeving Binnenhof *

Dinsdag 4 december is de verlichting in de vijftigste kerstboom op het Plein feestelijk ontstoken. Waarna ook leden van het Kernteam Omgeving Binnenhof (KOB) een kijkje hebben genomen. Het KOB adviseert de gemeente en het Rijksvastsgoedbedrijf bij de programmering om de directe omgeving van het Binnenhof ook tijdens de renovatie aantrekkelijk te houden voor bezoekers.

Het KOB bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeente Den Haag, ondernemers en culturele instellingen uit de omgeving van het Binnenhof. Ad Dekkers, directeur Bureau Binnenstad: “Gezamenlijk zorgen het Rijksvastgoedbedrijf, ondernemers en de gemeente voor een sfeervolle binnenstad. Mijn complimenten!”

Het Rijksvastgoedbedrijf organiseert samen met de gemeente Den Haag en Bureau Binnenstad Den Haag verschillende overleggen met de omgeving. Bekijk hier het overzicht van de overleggen.

* Op de foto v.l.n.r. Peter Stokman (beleidsadviseur economie gemeente Den Haag), Mary Hessing (programmeur The Hague & Partners), Eveline Braam (omgevingsmanager Rijksvastgoedbedrijf), Ad Dekkers (directeur Bureau Binnenstad), Bas Winkler (voorzitter bestuur Binnenstad in Bedrijf), Monique van der Bijl (coördinator team omgeving en communicatie Rijksvastgoedbedrijf), Ton Kroeze, (voorzitter ondernemersvereniging Pleinkwartier).