17 juni Dag van de Bouw / Dag van de Architectuur. VOL!

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Buitenhof 28, Den Haag
Dag van de Bouw en Dag van de Architectuur 17 juni Binnenhof

Op de Dag van de Bouw / Dag van de Architectuur gaat het Binnenhof voor de eerste keer tijdens de renovatie weer open! Via een speciale route wandelt u door de gebouwen van de Eerste Kamer, de Tweede Kamer en de Raad van State. Onderweg krijgt u uitleg over de zalen en de 800-jarige geschiedenis van het Binnenhof. Ook jonge bezoekers zijn welkom.

Met dank aan...

De openstelling van het Binnenhof op de Dag van de Bouw / Dag van de Architectuur wordt mede mogelijk gemaakt door de bouwbedrijven Heijmans en Burgy, TBI-combinatie J.P. van Eesteren, Croonwolter&dros en Nico de Bont, aannemerscombinatie De Kroon en Van Hattum en Blankevoort.