Informatiemarkt dinsdag 7 november in Amare | Renovatie-Update extra

Dinsdag 7 november organiseert het Rijksvastgoedbedrijf voor de derde keer een informatiemarkt over de Binnenhofrenovatie in Amare. Zaterdag 11 november opent op Plaats 22 in Den Haag het nieuwe Informatiecentrum. In deze extra editie van de Renovatie-update leest u meer over deze nieuwe mogelijkheden om alles over de renovatie te weten te komen.

Informatiemarkt 7 november Amare

Dinsdag 7 november bent u tussen 16.30 en 20.00 uur van harte welkom op de informatiemarkt Binnenhofrenovatie in Amare, aan het Spuiplein 150 in Den Haag. De foyer op de eerste verdieping van Amare wordt omgetoverd tot bruisend marktplein met informatiestands en lezingen over de ontwerpen. Een unieke kans om het laatste nieuws van de architecten, aannemers en plannenmakers zelf te horen!

Bekijk het volledige programma

Overzicht van de informatiemarkt in Amare 15 mei 2023
Beeld: RVB / Tineke Dijkstra

Het Informatiecentrum gaat open!

Zaterdag 11 november opent op Plaats 22 in Den Haag het Informatiecentrum Binnenhof Renovatie. Met archeologische vondsten en zorgvuldig gearchiveerde voorwerpen maakt het centrum het oude Binnenhof tastbaar. En met de nieuwste ontwerpen toont het centrum hoe het complex er na de renovatie uit gaat zien. Zo brengt het Informatiecentrum de geschiedenis en toekomst van het Binnenhof dichterbij dan ooit.

U vindt het Informatiecentrum vlak bij de Hofvijver op Plaats 22 in Den Haag. Het centrum is van woensdag t/m zaterdag geopend van 10.00-16.00 uur en op zondag van 12-16 uur. De entree is gratis!

Lees meer over het nieuwe informatiecentrum

De ingang van het Informatiecentrum Binnenhof Renovatie op Plaats 22 in Den Haag
Beeld: The Hague & Partners